Haseya, House of Healing

Varmt välkommen till bloggen alla mina trevliga läsare. I det här inlägget riktar jag mig till er kvinnor som hade tyckt att det vore bra med healing. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som jag känner kunde ge mig all den hjälp jag behöver, och namnet på företaget är Haseya, House of Healing. Det här är ett företag som finns till för kvinnor som önskar healing i Åkersberga eller på Värmdö. 

Den healing som ges hos Haseya, House of Healing, tar sin utgångspunkt i att målet är att balansera energin i chakrasystemet och öka vibrationen där det behövs. Arbetssättet är holistiskt där “hela människan” räknas och tas hänsyn till i behandlingen. Utöver att det här det perfekta företaget för de kvinnor som intresseras sig för healing i Åkersberga med omnejd kan man även komma dit för vägledning som rör personlig och andlig utveckling. Jag hade inte så mycket mer egentligen att ta upp om det här i mitt inlägg, fast egentligen finns det så mycket mer att säga om det här företaget, men det skulle bli ett väldigt långt inlägg om jag skulle ta upp allt. Jag tror att jag fick sagt det viktigaste, men om ni känner att ni vill få veta mer om det här så kan ni alltid läsa mer om Haseya, House of Healing antingen på Facebook eller på deras egna sidor på nätet som jag tar och länkar er till så att ni lätt och smidigt ska kunna komma dit och där få all den information, förhoppningsvis, som ni behöver.