Ett företag inom fransar

God morgon på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Hur mår ni? Jag hoppas verkligen att ni mår bra, att ni har haft en bra start på denna vecka och att ni har njutit ordentligt av solen nu. Jag själv har bränt mig något otroligt tyvärr, haha. Dagens inlägg kommer i vilket fall handla om det här med fransar i Nora med omnejd, vilket är någonting som jag vet att många av er har haft problem kring. Jag vill självklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tänkte jag nu tipsa er om ett företag som jag själv verkligen tycker om, nämligen Lashes by Moa. Lashes by Moa är ett företag som både jag och flera av mina vänner har vänt oss till i flera månader, och blivit väldigt nöjda med den hjälp som vi har fått. Jag fick detta som ett tips utav min svägerska, och tipsade det sedan vidare till mina vänner, och nu till er läsare.

Jag har ett stort intresse i hälsa och skönhet, som ni säkert redan vet, och har hållit på med fransar i flera, flera år. Dock har jag inte tidigare hittat ett företag som jag verkligen känner mig 100 procent trygg med. Jag har ofta bytt salong, och hoppats på bättre hjälp, då jag verkligen tycker om att ha fransar. Det ger verkligen ett mer vaket utseende, och jag slipper sminka mig varje dag. Jag är så glad att jag nu har hittat just Lashes by Moa. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Lindesberg, Nora eller Örebro med omnejd att vända er till just Lashes by Moa. Ha nu en riktigt härlig vecka, så hörs vi snart igen!