Reiki i Kungsbacka

God morgon och hjärtligt välkommen hit till mig. Vad roligt att just du har hittat till min blogg, hoppas du kommer gilla dagens inlägg. Det ska nämligen handla om EFT and Reiki clinic, vilket är företaget som jag vände mig till för hjälp inom reiki i Kungsbacka.

Under den senaste perioden i livet har jag haft mycket i huvudet och min kropp har inte riktigt hängt med. Jag har haft mycket stress att bearbeta samtidigt som jag har varit sjuk av och till. Jag märkte ganska tidigt att det var något som inte stod riktigt rätt till i kroppen så jag sökte mig till sjukvården, som gav mig svaret att allt var normalt och att det hela antagligen berodde på stress. Med tiden försvann en del av stressen och jag började känna mig mer och mer lugn, dock fortsatte min kropp att inte må bra. Trots att jag inte stressade lika mycket kunde min kropp inte bli bra, så jag fick leta efter andra lösningar eftersom sjukvården inte skulle göra någonting. Istället beslutade jag mig om att testa en behandling inom reiki i Kungsbacka, jag hade hört en del om den typen av behandling och kände att det var något som skulle kunna fungera. Eftersom jag inte hade testat något liknande förut visste jag inte vad jag skulle förvänta mig, så jag gick in med en neutral inställning till det. Jag kan informera att det var bra att jag gick in i det med en neutral inställning, för då blev jag bara positivt överaskad när det väl fungerade. För efter min behandling inom reiki i Kungsbacka började min kropp må mycket bättre och jag inte varit sjuk alls lika mycket som jag var innan behandlingen.